Neversea. Zeci de mii de participanți la cel mai mare festival pe plajă din Europa. Nu au lipsit nici incidentele: 12 cazuri de consum de droguri
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Patru zile de festival la malul mării.

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, se desfășoară, la Constanţa, peste 150 de artişti naţionali şi internaţionali de renume fiind prezenţi la eveniment.

Potrivit organizatorilor, fanii Neversea vor fi întâmpinaţi de personaje pline de culoare, de animatori, dansatori şi decorurile fantastice de pe The Island of Dream.

Totodată, vineri şi sâmbătă, organizatorii festivalului au pregătit un show aviatic unic realizat în parteneriat cu Aeroclub România şi formaţia de înaltă acrobaţie "Şoimii României".

Pe timpul zilei, organizatorii Neversea au pregătit o serie de activităţi, cu zone de relaxare, de mâncare şi băuturi, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, un cinematograf, experienţe VR, ecrane kinetice, scene şi workshop-uri tematice sau walking act-uri.

Joi au urcat pe scenă zeci de artiști, printre care Danny Avila, KSHMR, Madeon, Tchami, The Motans, Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest) și Umet Ozcan au completat line-up-ul pe mainstage-ul Neversea, în timp ce vineri au fost pe scenă Smiley, Don Diablo, Zhu sau Nicky Romero.

Festivalul Neversea are loc între 7 şi 10 iulie în Constanţa.

 

Primele ”victime” ale raziei polițiștilor

 

Un număr de 12 persoane au fost depistate cu substanţe psihoactive asupra lor, în prima noapte a festivalului Neversea, jumătate dintre acestea fiind cetăţeni bulgari, sârbi şi israelieni, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.



"În noaptea de 7 spre 8 iulie 2022, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, au constatat 5 infracţiuni de deţinere de droguri, în vederea consumului propriu şi au depistat 7 persoane, dintre care 3 cetăţeni bulgari, 3 cetăţeni români şi 1 cetăţean sârb. De asemenea, au fost ridicate 2 ţigări, care ar fi conţinut canabis, 5 comprimate ecstasy şi o pungă transparentă, autosigilantă, care ar fi conţinut substanţă cristalină", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

De asemenea, potrivit sursei citate, jandarmi ai Inspectoratului General al Jandarmeriei Române "au efectuat 4 constatări de deţinere de droguri în vederea consumului propriu", la punctul de acces. Au fost depistate cinci persoane, dintre care doi cetăţeni israelieni, care ar fi deţinut patru ţigări cu canabis, o pungă din plastic ce ar fi conţinut o substanţă pulverulentă albă, o pungă transparentă autosigilantă, cu o substanţă vegetală verde-oliv şi 1,5 comprimate ecstasy.

Totodată, jandarmii au aplicat două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.100 lei, pentru consum de băuturi alcoolice şi provocare de scandal pe drumurile publice, în exteriorul locului de desfăşurare a festivalului.


Articole similare

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Iată o rețetă simplă pentru cozonac:

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...


Top citite
Fotografie de la PhotoMIX Company/Pexels

Activitățile de lucru cu publicul suspendate între 1 și 6 mai, anunță MAI

Fotografie de la Pixabay

Pe insula Capri, italienii nu mai au loc de turişti

Britney Spears sărbătorește sfârșitul luptelor juridice cu tatăl ei/Facebook

Britney Spears sărbătorește sfârșitul luptelor juridice cu tatăl ei

Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer / Bon Jovi

Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer

Elon Musk - Foto: Agerpres

Elon Musk, CEO-ul Tesla, dă startul unei călătorii surpriză la Beijing, potrivit unor surse

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cum îți dai seama dacă s-au copt prăjiturile. Trucurile geniale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Echilibrul dintre viața profesională și personală

Cu toate cerințele și responsabilitățile zilnice, poate...

Rugăciune pentru Săptămâna Patimilor Domnului

Această rugăciune poate fi rostită în Săptămâna...

pixel