Nicole Kidman, mărturisire după ce a jucat în drama Babygirl: "Mă lasă expusă, vulnerabilă şi speriată"
Autor: Ema Apostu
Data publicării:
Actriţa Nicole Kidman a spus că s-a simţit expusă şi vulnerabilă pe măsură ce intimitatea controlată ce i-a fost oferită pe platoul de filmare a dispărut.

Actriţa Nicole Kidman a prezentat vineri drama "Babygirl" la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a spus că s-a simţit expusă şi vulnerabilă pe măsură ce intimitatea controlată ce i-a fost oferită pe platoul de filmare a dispărut, iar acest lungmetraj a ajuns să fie proiectat pe marile ecrane în faţa unui public global, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Nicole Kidman a făcut o serie de filme riscante de-a lungul carierei sale, inclusiv "Eyes Wide Shut", regizat de Stanley Kubrick şi care a avut premiera la Veneţia în urmă cu 25 de ani. Însă vedeta australiană a declarat în faţa reporterilor că este foarte îngrijorată de reacţia spectatorilor după vizionarea celui mai recent film al său.

Ea interpretează o femeie de afaceri de mare succes din New York, Romy, care îşi pune în pericol atât cariera, cât şi familia, după ce începe o aventură toridă cu un stagiar tânăr şi oportunist.

"Acest lucru mă lasă expusă şi vulnerabilă"

"A fost delicat şi intim şi foarte, foarte profund", a declarat Nicole Kidman, stând alături de regizoarea Halina Reijn şi de colegii ei de distribuţie Antonio Banderas - care îl joacă pe soţul ei - şi Harris Dickinson - care îl interpretează pe iubitul ei mult mai tânăr.

"Dar acest lucru cu siguranţă mă lasă expusă şi vulnerabilă şi speriată ... atunci când filmul este arătat lumii întregi. Cu toţii suntem puţin emoţionaţi, aşa că mă gândeam: "Sper să nu-mi tremure mâinile'", a adăugat ea.

Filmat de o regizoare, "Babygirl" prezintă perspectiva unei femei asupra genului thriller erotic, explorând cele mai întunecate fantezii ale lui Romy, pe care ea nu şi le poate îndeplini în limitele căsniciei sale aparent reuşite.

"Sunt foarte încântată să pot face un film despre dorinţa feminină, dar este, de asemenea, un film despre o femeie aflată într-o criză existenţială şi are multe straturi", a declarat regizoarea Halina Reijn, ale cărei filme anterioare au inclus comedia horror "Bodies Bodies Bodies" din 2022.

Filmul "Babygirl"

Filmul "Babygirl" dezvăluie diferenţele profunde care există în ceea ce priveşte modul în care generaţiile mai tinere şi cele mai în vârstă privesc intimitatea într-un oraş în care domneşte corectitudinea politică.

Nicole Kidman, care a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă cu interpretarea Virginiei Woolf în filmul "The Hours' în 2002, a lucrat cu mulţi dintre cei mai importanţi regizori bărbaţi din generaţia sa, dar a declarat că a decis în urmă cu câţiva ani să promoveze femeile regizor, precum Halina Reijn.

Şase dintre cele 21 de filme selectate în competiţia principală de la Veneţia din 2024 au fost regizate de femei, inclusiv lungmetrajul "Babygirl". Anul trecut, cinci din cele 23 de filme din competiţie au fost realizate de femei regizoare.

Cea de-a 81-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia se desfăşoară în perioada 28 august - 7 septembrie. 

Articole similare

Ce muzică ar trebui să aculte femeile gravide

Iată cele mai bune recomandări de genuri muzicale...


Top citite
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Dinu Maxer se face de râs! Cum și-a etalat „superlativele” și a provocat un val de reacții hilare pe internet

Fotografie de la Hannah Gibbs/Pexels

Artistul care a anunțat pe Instagram că și-a înșelat soția și are un copil cu amanta

Captura Facebook

Ce spune Bassam despre scandalul din trafic: A fost un moment de frustrare, recunosc, trebuia să mă abțin

Captura Youtube

Tito Jackson, membru The Jackson 5 și fratele lui Michael Jackson, a murit

Avertizare meteo ANM de lapoviță, ninsori şi ploi în toată țara

Ninge ca în povești în România

Foto: Pexels.com

Furtuna Boris face prăpăd și-n Europa: Morți în mai multe state, mii de evacuați


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cutremur de 5,5 în România

Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 a avut loc în România, în urmă cu puțin...

Donald Trump a declarat că o urăște pe Taylor Swift

Donald Trump a declarat public că „o urăște pe Taylor...

Nicki Minaj anunță albumul Pink Friday 3

Nicki Minaj se pregătește să lanseze noul album 'Pink...

pixel