Noi previziuni pentru Gemeni, Taur, Berbec, Rac, Leu, Scorpion, Balanță, Săgetător. Despărțire, noi idei, furie, sprijin
Autor: , Rodica Mitu | Dată: 04 iul 2022, 16:06
Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 4-10 iulie.

Horoscop Berbec

Te bucuri, dar Marte te și înfrânează. Parcă toată lumea în jurul tău o să vorbească cu încetinitorul. Cu Mercur în Rac, ar fi bine să discuți cu familia. Atenție la finanțe, ești printre primii vizați de problemele financiare din perioada următoare. Poți să vii cu idei pentru bani. 

Horoscop Taur

Mulți avea senzația că trebuie să faceți ceva. Marte vă pune în mișcare. Primiți oamenii care să vă împingă de la spate, să faceți un pas înainte. Vin și oameni care vă înfurie. Ceva vă enervează, dar vă pune în mișcare.

Horoscop Gemeni

Până în septembrie, vă invit să aveți grijă la sistemul imunitar. Aveți grijă la strategiile pentru voi, ce faceți pentru voi. Întoarceți loialitatea asupra persoanei voastre. Veți găsi resursele necesare! Scoateți din viața voastră ce este toxic. Fiți obiectivi cu noi și să nu vă judecați. Aveți sprijin! Grijă la furie.

Horoscop Rac

Bucurie mare! Dacă au fost situații tensionate, va fi mult mai bine de acum. Aveți undeva niște așteptări mai mari decât este cazul. Aveți grijă undeva apare nevoia de a exagera în zilele următoare. Cei care au de susținut prezentări au mult curaj în această săptămână.

Horoscop Leu

Dacă până acum șefii au fost drăguți cu voi, acum vă veți supăra. Marte vă face să luptați pentru ceea ce vă doriți, sunteți mult mai curajoși, deciși, puternici. Poate vreți alt job.

Horoscop Fecioară

Este momentul să vă faceți strategii pe plan profesional. Începeți de acum! La locul de muncă o să fiți apreciați. O perioadă bună pentru călătorii.

Horoscop Balanță

Relația cu partenerul va fi mai bună. Situații ciudate pot apărea pe plan financiar, taxe, impozite. S-ar putea să vă asumați responsabilitatea unor proiecte destul de importante.

Horoscop Scorpion

Marte intră în Casa 7. Mulți veți alegeți să luați o pauză în relație. Partenerul poate să treacă prin evenimente care vă irită.

Horoscop Săgetător

Marte în Casa 6 agită lucrurile la locul de muncă. Planurile pot fi date peste cap. Fiți mai atenți la partea financiară.

Horoscop Capricorn

Începe o perioadă bună pentru iubire, romantism, vacanță, pasiuni. Aveți toate posibilitățile în perioada următoare!

Horoscop Vărsător

Mulți veți dori să vă mutați, să decorați, sau să nu stați pe acasă. Vorbiți cu colegii, dar să nu fiți furioși.

Horoscop Pești

Mercur intră în Casa 5. Trebuie neapărat să vă alintați mai mult. Faceți lucruri pentru voi. Distrați-vă!

Vezi și: Iulie. Trei zodii vor avea cea mai reușită lună a anului

Articole similare

Horoscop DRAGOSTE: 8 august. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscopul de dragoste pentru toate semnele zodiacale,...

Din curiozităţile lumii: De ce au urșii polari blana albă?

Te-ai întrebat vreodată de ce urşii polari au blana...


Top citite
arhiva personală

Temperatura la care ar trebui să pui aerul condiționat al mașinii pentru a evita creșterea cu 20% a consumului de combustibil

Foto Pexels

Noi previziuni pentru Gemeni, Taur, Berbec, Rac, Leu, Scorpion, Balanță, Săgetător. Despărțire, noi idei, furie, sprijin

Foto Pexels

Noi previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Balanță, Leu, Fecioară, Scorpion. Apar oameni din trecut, probleme la job

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)

Care sunt cele mai bune mezeluri. Bilic: Are cele mai puține calorii

Badea

Mircea Badea a plecat în vacanță. Ce destinație a ales

Carmen Brumă și Mircea Badea

Fază tare cu Carmen Brumă în vacanță. Iată unde este Mircea Badea după ce a apărut știrea că vedeta a plecat cu o persoană misterioasă


Cele mai noi articole

China lansează exerciții de „blocadă” în jurul Taiwanului

Republica Populară Chineză va continua exercițiile...