Noi vești de la Mercur pentru toate zodiile până pe 11 octombrie 2022
Autor: Ioana Dinu | Dată: 04 oct 2022, 09:06
Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Fecioarei și va rămâne în acest semn până pe 11 octombrie.   

Mercur și-a reluat mersul direct în semnul Fecioarei. A mai fost în acest semn între 4 și 27 august. Este posibil ca până pe 11 octombrie, când va intra în Balanță, să fie reluate unele situații începute în perioada menționată. Mai jos vei regăsi principalele recomandări ale Astrologului Daniela Simulescu pentru fiecare zodie/ascendent. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur va tranzita din nou casa muncii. Pot reapărea mai multe discuții cu colegii, un program mai încărcat. Ești mai critic cu tine, s-ar putea să te judeci aspru. Cu Mercur în casa a 6-a, vorbim și de ce înseamnă discuții cu doctori, cu specialiști. Nu este cazul să îți pui singur diagnosticul, apelează la cineva care chiar știe ce face. Pe de altă parte, Mercur în Fecioară ajută eficientizarea bugetului pentru treburile gospodărești. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur va tranzita iarăși casa a 5-a, discuțiile cu copiii sunt din nou importante. Va reapărea tendința de a fi foarte critici cu ei. Sunt necesare sfaturi moderate care să includă sugestii, opțiuni. Mercur în casa a 5-a vorbește și despre investițiile financiare. Dacă ați tot amânat o investiție, poate acum vă dați seama că ați procedat corect. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Se reiau unele discuții inconfortabile cu familia stau în centrul atenției. De asemenea, reapar chestiuni legate de chirie, de proprietate, contracte pentru energie, curent, crește chiria, crește rata. Tot ce ține de mediul familial are un impact mare asupra voastră. Trebuie să jonglați și cu viața profesională și cu cea familială. Încercați să le echilibrați.

Rac/ Ascendent în Rac

Cu Mercur din nou în casa a 3-a, veți vorbi mai mult, fie că e vorba despre un interviu de angajare sau de discuții telefonice. Veți fi mai atenți la ce primiți de la mass-media. Comunicarea devine importantă cu oricine oricând. Negocierea va deveni mai importantă pentru voi. Veți solicita lucruri în mod diferit. 

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Mercur în Fecioară în casa a 2-a vorbim despre refacerea bugetului, ați cheltuit foarte mult, nu ați fost disciplinați. Trebuie să eficientizați resursele, „să nu vă mai dați în stambă”. Faceți asta și la serviciu, acolo oricum se pare că gestionați mai bine resursele altora decât pe ale voastre. Luați exemplu de acolo. Sunteți mai strângători și începeți să țineți cont de prețuri.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur e în semnul vostru, e și domiciliul său, mintea voastră e într-o continuă mișcare, e mai clară, beneficiați de putere de concetrare. Nu neglijați tendințele superficiale! Vă veți frământa și pentru nimicuri. Să nu uităm că și Ceres a început recent tranzitul în semnul vostru! Nu este cazul să discutați de dragul de a discuta.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Dacă faceți investigații medicale și dacă primiți un diagnostic, „vă invit să verificați de două ori”, spune astrologul Daniela Simulescu. Mercur este în continuare în opoziție Neptun. Aveți grijă la sănătate. Și la a voastră, și la a celorlalți! Încheiați socotelile cu trecutul, scăpați de datorii, și evitați să faceți altele noi. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mercur este din nou direct în casa a 11-a. Deveniți mai dornici de evenimente, e zăpăceală mare în zona socială, uitați complet de faptul că erați introvertiți, Însă această deschidere a voastră dar e puțin superficială. Vă e mai ușor să fiți cu ceilalți decât să vă ascultați propriile gânduri. Există riscul unei epuizări total inutile. Pe de altă parte, veți vedea roadele muncii și unde puteți să mai corectați.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Cu Mercur direct în casa a 10-a, șefii vor fi din nou mai exigenți, mai pretențioși, mai nesuferiți. Treceți de la o stare la alta. Când sunteți super motivați, când sunteți foarte detașat. Ambele variante vă supun unui consum mental extraordinar. Sunteți obligați să vorbiți, să vă spuneți părerea. Sunteți mai temători, nu știți dacă să spuneți sau nu. Vă e teamă să nu cumva să greșiți în ceea ce privește cariera.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur vă oferă câteva zile foarte bune pentru studiu, vi se potrivește expresia „șoricel de bibiliotecă”, aveți nevoie să vă rupeți de orice vă distrage. Poate să înceapă un „detox” de digital, de telefon, de laptop, să vă plimbați, să mai lăsați mintea să respire. Conștientizați că ați fost prea dependenți de laptop de telefon și nu ați mai ieșit în lume.

 

Vezi continuarea pe Astrosens.

 

Articole similare

Ceapa, efect antiinflamator. Cum să o consumi

Ceapa oferă beneficii unice pentru organism.

Combate oboseala cu ajutorul aromaterapiei

Oboseala psihică se instalează, în special la adulți,...

Resturile alimentare care te scapă de kilogramele în plus

Resturile unui fruct te pot scăpa de kilogramele...


Top citite
Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum / Facebook

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum

Berea praf nu este o idee nouă

O berărie din Germania a inventat berea praf. Ce spun experții

Surorile Kardashian au "INCENDIAT" Instagramul după ultima lor postare

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe / Photo by David Cassolato

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe

Uite ceasul, NU e ceasul! Macron a sfidat populația franceză lovită de inflație


Cele mai noi articole

Buna Vestire! Ce este interzis să faci sâmbătă, 25 Martie

Sărbătoarea cu cruce roșie numită ,,Buna Vestire” este...

Americanii descoperă magazinele cu zero deșeuri

Pasta de dinți la borcan, sirop de arțar vărsat,...