Oamenii de știință susțin că nu ar trebui să ucidem niciodată un păianjen în casa noastră. Iată de ce
Autor: , Ciprian Dumitrache | Dată: 12 aug 2022, 10:19
Cei pe care îi întâlnim în propria casă nu sunt periculoși sau otrăvitori, dimpotrivă, pot elimina alți dăunători.

Să vezi un păianjen plimbându-te prin casa ta nu este plăcut, asta e clar, dar oamenii de știință avertizează că, oricât de inconfortabil sau înfricoșător ar fi, nu ar trebui să-l omori. 

După cum relatează și IFL Science, păianjenii au un rol foarte important în natură și fac parte din ecosistemul intern.

Cei pe care îi întâlnim în propria casă nu sunt periculoși sau otrăvitori, dimpotrivă, pot elimina alți dăunători.

Oamenii de știință din Carolina de Nord au efectuat un sondaj asupra a aproximativ 50 de case pentru a afla ce tipuri de păianjeni trăiesc în casele oamenilor și cât de des sunt găsiți.

Rezultatele au arătat același lucru în fiecare casă. Ei fac o plasă în colțul camerei și așteaptă ca prada lor să fie prinsă: dăunători și insecte purtătoare de boli.

Pe lângă faptul că te salvează de alte insecte, păianjenul are și alt rol. Expertul Martin Nyffeler a descoperit că păinenjenii au o importanță globală în reducerea populațiilor de insecte și menținerea echilibrului natural.

Concluzia este că, dacă se reduce numărul de păianjeni, va crește numărul insectelor care sunt în mod normal hrana lor și care, este important de subliniat, sunt mult mai dăunătoare și periculoase pentru om.

Dacă cu adevărat nu suporti acel păianjen în casă, apartament, garaj sau oriunde, în loc să-l omori, încearcă să -l capturezi și să-l eliberezi afară. Va găsi undeva unde să meargă și ambele părți vor fi mulțumite de rezultat.

Pune niște mentă într-un vas cu oțet și insectele îți vor ocoli casa

Poate că nimeni nu ți-a mai spus asta până acum, dar dacă amesteci oțetul și menta poți obține un produs super eficient care te va ajuta să rezolvi o problemă de vară foarte enervantă.

Amestecă oțetul și menta și îți poți lua la revedere pentru totdeauna de la o problemă enervantă a verii.   

În practică, făcând acest lucru, vei pregăti o soluție foarte puternică, capabilă să-ți rezolve toate necazurile. Ești curios să afli mai multe? Urmează aceste sfaturi simple și rezultatul final este garantat.

Astăzi urmează să pregătim un amestec pe bază de oțet și mentă cu care, ulterior, vom putea rezolva o problemă foarte des întâlnită, mai ales vara. Vă puteți imagina despre ce vorbim?

În timpul verii suntem adesea invadați de țânțari, furnici, albine și multe alte insecte de toate speciile. Astăzi vom vedea, însă, cum putem ține muștele departe de casa noastră.

În primul rând, aveți nevoie de:

2 pahare de oțet;

5 sau 6 frunze de mentă;

1 bol;

1 recipient de pulverizare.

Cum se prepară soluția minune 

Odată ce ai găsit toate produsele de care ai nevoie pentru a ține muștele departe de casă, mai ales dacă iei masa pe balcon sau în grădină, tot ce trebuie să faci este să urmezi aceste instrucțiuni simple.

Mai întâi, turnați oțetul într-un castron. După aceea, adăugați frunzele de mentă tocate și lăsați amestecul la infuzat el puțin câteva ore.

Citește mai departe AICI

Articole similare

Prăjitura lui Moș Nicolae. Rețeta specială de sărbătoare

De Sfântul Nicolae sau Moș Nicolae, poți prepara o...


Top citite
Nora Dincă

Jurnalista Nora Dincă, mărturisire după moartea actorului Doru Ana: M-am gândit mult dacă să fac această confesiune publică. Această descoperire a fost pentru mine un cutremur de mare magnitudine

Mircea Badea

Maia Morgenstern, acuzată de tăcere totală de Mircea Badea

Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună

Răspuns după derapajul lui Cezar Ionașcu privind declarațiile despre Delia care nu vrea să aibă copii

Dana Sota

Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Mircea Badea

Mircea Badea: Nu pot fi bănuit că aș fi un fan al lui Vasile Dîncu, dar trebuie să o spun


Cele mai noi articole

Top căutări pe Google în 2022

Vezi în articol topul căutărilor românilor pe Google în 2022.