Otis Redding are steaua sa pe Hollywood Walk of Fame, la aproape 6 decenii de la moarte
Autor: Sonia Baciu
Data publicării:
Otis Redding, cântărețul de soul și rhythm and blues, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame la 57 de ani de la moarte.

Cântărețul și compozitorul american de muzică soul și rhythm and blues Otis Redding a primit postum, o stea pe Hollywood Walk of Fame, relatează UPI.

”Camera de Comerț de la Hollywood este onorată să dedice o stea legendarului Otis Redding, care continuă să inspire generații prin muzica sa”, a declarat Ana Martinez, producătoarea ceremoniilor de pe bulevardul celebrităților de la Hollywood.

Văduva legendarului muzician, Zelma, fiica sa Karla, fiul Dexter, rapperul Killer Mike și producătorul muzical Jimmy Jam au participat la ceremonia de pe Hollywood Walk of Fame.



Otis Redding, născut în Georgia și recompensat cu trofee Grammy, a devenit cunoscut cu hiturile sale din anii 1960 ”(Sittin' On) the Dock of the Bay”, ”I've Been Loving You Too Long”, ”Respect” și ”Try a Little Tenderness”.

El a murit la vârsta de 26 de ani într-un accident de avion în Wisconsin, în 1967.

Otis Redding a fost inclus, de asemenea postum, în Songwriters Hall of Fame, scrie Agerpres.

Britney Spears, cea mai tânără cântăreață cu o stea pe celebrul bulevard

În noiembrie 2003, Britney Spears devenea cea mai tânără cântăreață care avea o stea pe celebrul Hollywook Walk of Fame.

În fața unui public impresionat, aproape 2.000 de fani care o strigau pe Britney, cântăreața a fost onorată cu cea de-a 2.242-a stea de pe bulevard.

Evenimentul a avut loc la o zi după apariția ei în corset la American Music Awards și cu o zi înainte ca ultimul ei album, ”In the Zone”, să ajungă în magazine.

Ea a sosit la ceremonie în blugi, o cămașă roz și o jachetă roz cu blană și a început imediat să semneze postere și reviste pentru admiratori. O tânără, cocoțată pe umerii unei prietene, s-a aplecat peste o baricadă și a implorat-o pe Spears să-i atingă mâna - apoi a izbucnit în lacrimi când cântăreața s-a conformat.
”Sunt cu adevărat fără cuvinte acum”, a spus Spears mulțimii. ”Este ceva la care am visat de când eram mică. Nu-mi vine să cred că mă aflu aici, alături de voi, fani minunați. Alo?”

La 21 de ani, Spears a fost cea mai tânără persoană care a acceptat o stea Walk of Fame, la egalitate cu fosta actriță Melissa Gilbert din „Little House on the Prairie”. Gilbert, acum în vârstă de 39 de ani și președinte al Screen Actors Guild, a primit distincția în 1985, scria la acel moment CBS News.

Articole similare

Ce muzică ar trebui să aculte femeile gravide

Iată cele mai bune recomandări de genuri muzicale...


Top citite
Foto: Youtube Erika Isac

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Andreea Bălan și-a iertat tatăl pe scenă, într-un concert la Sala Palatului

Mariah Carey /Instagram

Mariah Carey pe cale să lanseze albumul secret de grunge din anii '90

Photo by Kevin Malik/Pexels

Cât timp poți păstra carnea la congelator fără a-și pierde gustul

Foto: pexels, Diego Sandoval

Un parc marin, criticat pentru rechinul său fals

Sursa: Agerpres

Cluj: Documentarul 'Nasty', inclus în selecţia Festivalului de Film de la Roma



Cele mai noi articole

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Erika Isac, artista cunoscută pentru hitul „Macarena”,...

Kendrick Lamar domină 2024 BET Hip Hop Awards

Kendrick Lamar a avut parte de o victorie impresionantă...

Un parc marin, criticat pentru rechinul său fals

Vizitatorii unui parc marin din China şi-au exprimat...

pixel