Piesa "ALL TOO WELL" a lui Taylor Swift va fi studiată la Universitatea Stanford
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
La sfârșitul anului 2023, studenții de la prestigioasa Universitate din California vor putea urma un curs special despre versiunea integrală a acestui hit din 2012.

Versurile unei melodii a lui Taylor Swift vor fi studiate la Stanford. Pe site-ul său oficial, renumita Universitate californiană a anunțat un curs special dedicat hitului din 2012 al cântăreței, All Too Well (Ten Minute Version).

Pentru semestrul de iarnă din 2023, studenții vor putea urma acest curs denumit ingenios "All Too Well (Ten Week Version)" și vor putea proceda la o "analiză aprofundată" a versurilor piesei lui Taylor Swift, precizează universitatea pe site-ul său.

Modulul original face parte din programul de studii ”ITALIC 99” de la Stanford, care "oferă studenților o introducere în subiecte predate de absolvenți de la Stanford", a precizat insituția de învățământ.

"Aceste cursuri se concentrează pe învățarea practică și includ subiecte precum pictura în acuarelă, compoziția muzicală, teatrul de improvizație, animația și arta digitală", se arată pe site-ul universității.

Inclusă, în 2012, pe albumul Red al lui Taylor Swift, piesa All Too Well (Ten Minute Version) este un fel de trecere în revistă a celor mai bune și mai puțin bune momente petrecute de cântăreață alături de fostul ei iubit după o despărțire dureroasă.

În 2021, cântecul a fost transformat într-un scurtmetraj, regizat de Taylor Swift și la care și-au dat concursul actorii Sadie Sink și Dylan O'Brien. Producția a câștigat, în februarie anul curent, premiul Grammy pentru cel mai bun videoclip muzical al anului.

Nu este prima dată când melodiile lui Taylor Swift fac obiectul unui curs universitar. În februarie 2022, Institutul Clive Davis de la Universitatea din New York (NYU) a oferit, de asemenea, studenților săi un nou modul despre discografia cântăreței în vârstă de 33 de ani.

Predat de jurnalista Brittany Spanos, de la Rolling Stone, cursul a avut ca obiectiv studierea traiectoriei superstarului, cu accent pe declarațiile artistei despre climatul socio-politic din Statele Unite.

În paralel, Universitatea din New York va onora, de asemenea, munca de o viață a lui Taylor Swift cu o diplomă onorifică în Arte Frumoase, la 18 mai, pe Yankee Stadium.

În afară de Taylor Swift, și alte vedete din lumea muzicii au fost studiate la universitate. Beyoncé, în special, a primit aceeași distincție în 2017 la Universitatea din Copenhaga. Folosindu-se de vedetă ca pretext, muzicologul norvegian Erik Steinskog a discutat despre muzică, dar și despre chestiuni legate de feminism, gen și identitate afro-americană.

Articole similare

Cum să faci curățenie în mod eficient, înainte de Paște

Curățenia înainte de Paște poate fi o sarcină destul de...

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen

Reducerea grăsimii abdominale necesită o abordare...

Chiftele de post. Rețeta delicioasă

Iată o rețetă simplă și delicioasă de chiftele perfecte...

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Cum poate exercițiul să influențeze starea noastră...


Top citite
Foto: Freepik

Elicopterul trimis de NASA pe planeta Marte a transmis ultimul său mesaj spre Terra

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

De ce a fugit prinţesa moştenitoare a tronului olandez în Spania: "Consecinţe enorme asupra vieţii sale". Și Mark Rutte a fost vizat

FOTO: captura video Instagram @Celine Dion

Documentarul despre Celine Dion va fi lansat în iunie

Fotografie de la Sarah Chai/ Pexels

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

The Beatles

Filmul documentar "Let it Be" al trupei The Beatles a fost restaurat și se îndreaptă spre Disney+

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel