Piesa "ALL TOO WELL" a lui Taylor Swift va fi studiată la Universitatea Stanford
Autor: , Echipa RadioDCNews | Dată: 12 Martie 2023, 17:49
La sfârșitul anului 2023, studenții de la prestigioasa Universitate din California vor putea urma un curs special despre versiunea integrală a acestui hit din 2012.

Versurile unei melodii a lui Taylor Swift vor fi studiate la Stanford. Pe site-ul său oficial, renumita Universitate californiană a anunțat un curs special dedicat hitului din 2012 al cântăreței, All Too Well (Ten Minute Version).

Pentru semestrul de iarnă din 2023, studenții vor putea urma acest curs denumit ingenios "All Too Well (Ten Week Version)" și vor putea proceda la o "analiză aprofundată" a versurilor piesei lui Taylor Swift, precizează universitatea pe site-ul său.

Modulul original face parte din programul de studii ”ITALIC 99” de la Stanford, care "oferă studenților o introducere în subiecte predate de absolvenți de la Stanford", a precizat insituția de învățământ.

"Aceste cursuri se concentrează pe învățarea practică și includ subiecte precum pictura în acuarelă, compoziția muzicală, teatrul de improvizație, animația și arta digitală", se arată pe site-ul universității.

Inclusă, în 2012, pe albumul Red al lui Taylor Swift, piesa All Too Well (Ten Minute Version) este un fel de trecere în revistă a celor mai bune și mai puțin bune momente petrecute de cântăreață alături de fostul ei iubit după o despărțire dureroasă.

În 2021, cântecul a fost transformat într-un scurtmetraj, regizat de Taylor Swift și la care și-au dat concursul actorii Sadie Sink și Dylan O'Brien. Producția a câștigat, în februarie anul curent, premiul Grammy pentru cel mai bun videoclip muzical al anului.

Nu este prima dată când melodiile lui Taylor Swift fac obiectul unui curs universitar. În februarie 2022, Institutul Clive Davis de la Universitatea din New York (NYU) a oferit, de asemenea, studenților săi un nou modul despre discografia cântăreței în vârstă de 33 de ani.

Predat de jurnalista Brittany Spanos, de la Rolling Stone, cursul a avut ca obiectiv studierea traiectoriei superstarului, cu accent pe declarațiile artistei despre climatul socio-politic din Statele Unite.

În paralel, Universitatea din New York va onora, de asemenea, munca de o viață a lui Taylor Swift cu o diplomă onorifică în Arte Frumoase, la 18 mai, pe Yankee Stadium.

În afară de Taylor Swift, și alte vedete din lumea muzicii au fost studiate la universitate. Beyoncé, în special, a primit aceeași distincție în 2017 la Universitatea din Copenhaga. Folosindu-se de vedetă ca pretext, muzicologul norvegian Erik Steinskog a discutat despre muzică, dar și despre chestiuni legate de feminism, gen și identitate afro-americană.

Articole similare

Top citite
Foto: Pexels.com

Ieşiţi din ţară cu copiii în perioada următoare? Atenţie la documentele de călătorie ale acestora!

Încă două ţări restricţionează accesul la TikTok

Foto: Freepik

1.000 de euro din partea statului. Cine sunt tinerii care pot primi suma

Plouă cu bărbați... Miley Cyrus ȘOCHEAZĂ din nou

Plouă cu bărbați... Miley Cyrus ȘOCHEAZĂ din nou

Este efectul restricțiilor impuse de SUA

Huawei înlocuiește mii de piese din SUA cu versiuni chinezești

Madonna a ȘOCAT la Vanity Fair Icons! A refăcut Cina cea de Taină / Foto Luigi & Iango

Madonna a ȘOCAT la Vanity Fair Icons! A refăcut Cina cea de Taină


Cele mai noi articole

Interpretarea viselor. Cele mai comune

Cu siguranță nu există om care să nu fi avut cel puțin...

Plouă cu bărbați... Miley Cyrus ȘOCHEAZĂ din nou

"River" este cel de-al doilea single extras de pe cel...

Încă două ţări restricţionează accesul la TikTok

Val de restricţii asupra aplicaţiei TikTok.