Rihanna, la Super Bowl: Contractele care i-au deschis vedetei drumul spre scenă
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
În această seară va avea loc a 57-a finală a campionatului de fotbal american, Super Bowl. Celebrul său concert din pauza meciului va fi susținut de Rihanna, la patru ani după ce cântăreața a refuzat o primă invitație din partea NFL.

Peste 72.000 de oameni au plătit, fiecare câte cel puțin 6.000 de dolari pentru a asista, din tribunele State Farm Center, din Glendale, Arizona, la meciul care va aduce față în față pe teren Kansas City Chiefs și Philadelphia Eagles. În prețul biletului intră, firește, și concertul așteptat cu multă nerăbdare nu doar de spectatori, dar și de telespectatori. 

Un concert care, de le ediție la ediție reprezintă o lovitură de marketing uriașă pentru National Football League (NFL), organizatorul Super Bowl-ului. Apariția Rihannei a surprins, oarecum, având în vedere că vedeta de renume mondial nu are de promovat vreun nou album, ultimul fiind lansat în 2016, și nici nu a mai apărut pe scenă în toți acești ultimi ani, mai precis de la ceremonia de decernare a premiilor Grammy, din 2018. 

Un refuz anterior

Rihanna a refuzat o primă invitație de la NFL în 2019, deși este unul dintre cele mai urmărite concerte din SUA, cu 103,4 milioane de oameni care i-au privind, anul trecut, din fața televizoarelor pe Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige , Kendrick Lamar și 50 cent. Fără a mai pune la socoteală și spectatorii din restul lumii, Super BOwl fiind în peste o sută de țări.

La acea vreme, cântăreața a explicat într-un lung interviu acordat revistei Vogue că a spus nu în semn de susăinere pentru Colin Kaepernick. „În cadrul acestei organizații sunt chestiuni cu care nu sunt deloc de acord, așa că nu m-am dus ca să le fac lor vreo favoare”, a explicat Rihanna la acea vreme. În acel an, concertul a fost susținut de grupul pop rock Maroon 5.

Parteneriat cu Roc Nation

De atunci, NFL a schimbat mai multe parteneriate, ceea ce, se pare, a influențat decizia cântăreței de anul acesta .... Citește mai departe pe DCBusiness

Articole similare

Cazul unui contabil care lucrează cu 200 de facturi zilnic

Deși operează cu 200 de facturi zilnic, un contabil...

Previziunile BNR despre creșterea economică

Vezi în articol care sunt previziunile BNR despre...

Finlanda a cumpărat ”Praștia lui David” din Israel

Este o dorință mai veche a Finlandei. 


Top citite
Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

Prințul William s-a întors la activitățile publice. Vizită la o asociație caritabilă

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Captura Facebook

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, candidat pentru Parlamentul European

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel