Sanda Ladoși: Tata nu cred că a fost foarte încântat de drumul pe care l-am urmat
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Sanda Ladoși a avut o aparție rară, în care a vorbit despre alegerile pe care le-a făcut în viață.

Sanda Ladoși a dispărut din peisajul muzical, în ultimii ani. Solista care a făcut furori cu hituri precum „Când vine seara”, „Între noi mai e un pas”, „Nu mă iubi”, „Mi-e dor” și „Khalini”, a luat prima pauză de la muzică în 2007, când s-a născut fiul ei. Apoi, în 2009, artista s-a retras din nou din lumina reflectoarelor, după ce a adus-o pe lume și pe fiica ei. În ultimii ani, ea a dispărut din nou din lumea muzicii, de data asta pentru a se dedica unui alt domeniu. Din 2017 ea este director adjunct al Circului Metropolitan din București. 

Sanda Ladoși: Tata nu cred că a fost foarte încântat de drumul pe care l-am urmat

Invitată în emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv, artista i-a cerut scuze lui Cătălin Măruță pentru că i-a tot refuzat invitațiile. De asemenea, ea a explicat că niciodată nu s-a agitat pentru celebritate, considerând că dacă un drum este pentru ea, acesta se va deschide.

„Am avut câteva momente în viață, nu a fost unul singur, au fost mai multe.  Unul a fost foarte important și a fost legat de copiii mei, foarte justificată.  Nu știu dacă am procedat corect sau nu, probabil față de cariera mea nu am procedat corect, dar față de copiii mei da. 

De la vârsta de 17 ani, când am ieșit oarecum public, în zona aceasta muzicală, am mers pe principiul că dacă Dumnezeu mi-a dat acest drum și eu trebuie să îl urmezi, îl voi urma, indiferent că mă agit eu foarte tare sau nu. Și asta s-a adeverit. Eu am stat foarte mulți ani acasă, lângă copii, și am zis că dacă mai am ceva de spus, după anii ăștia, voi spune, dacă nu, nu. Asta este, e foarte simplu.

Niciodată nu aș fi crezut că  muzica va fi va deveni sursa mea de venit, că va fi sursa mea de existență, pentru că provin dintr-o familie de profesori, cu o viață foarte disciplinată. Tatăl meu a fost militar și știi cum e în zona asta, este foarte multă rigoare. Părinții mei, mamă mai puțin, mama m-a îndrumat în meseria asta, dar tatăl meu, Dumnezeu să îl odihnească, a plecat la o vârstă tânără, nu cred că a fost foarte încântat de drumul pe care l-am urmat.”, a declarat Sanda Ladoși în emisiunea de la Pro TV.

Sanda Ladoși este învățătoare la bază

Artista provine dintr-o familie de profesori și chiar a studiat pedagogia. Nu a apucat să profeseze, pentru că muzica i-a deschis ușile încă de la vârsta de 17 ani. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro Tv, artista a dezvăluit că se gândește cu nostalgie la meseria de profesor și spune că i-ar fi plăcut să o practice, asta deoarece iubește foarte mult copiii. 

„Doamna învățătoare care nu a profesat nici măcar o zi”, a fost remarca lui Cătălin Măruță. 

„Am fost colegă cu mama câteva ore. Am o nostalgie. pentru că mie mi-a plăcut, a fost o alegere care mi-a fost dragă. Oarecum am fost și influențată de familie, dar mi-am dorit, iubeam foarte tare copiii, eu de foarte tânără îmi doresc copii, au venit târziu în viața mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu că au venit. Dar probabil că acesta a fost drumul. 

De asta spun că este bine și este foarte important să muncim cu dedicație și cu seriozitate și cu consecvență în tot ceea ce ne alegem în viață, dar nu sunt de principiu de a da coate în gură pentru a ajunge în față. Eu  nu sunt genul și merg pe principiul că undeva există un traseu al fiecăruia pe care trebuie să îl urmăm, care nu deranjează pe ceilalți, decât dacă doresc eu, și că urmând cu echilibru traseul, până la urmă nu are ce să iasă rău dacă ești muncitor”, a mai spus artista.

Articole similare

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru situațiile...

De ce se recomandă să citești seara, înainte de culcare

Iată de ce e bine să răsfoiești o carte înainte să...


Top citite
Foto: Costinești, flickr/brianj.lowe

Cazarea în Costinești, mai scumpă decât în Bali. Venirea lui Travis Scott a aruncat în aer prețurile

Foto: Pixabay

Praf saharian peste România. Dr. Beatrice Mahler, avertisment: Ce nu este recomandat în astfel de momente

Captura Instagram

Kim Kardashian a plimbat câinii Madonnei când era copilă

Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Impactul Taylor Swift! Ce au făcut fanii cântăreței într-un pub din Londra

Captura Facebook

Astăzi este ziua Barbrei Streisand! Cântăreața a împlinit 82 de ani

Captura Facebook

Eminem a "sărbătorit" 16 ani de când a renunțat la substanțe interzise și alcool


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Joe Biden interzice TikTok în SUA! Ce o să se întâmple

Președintele Biden tocmai a semnat un proiect de lege...

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Deep Purple lansează un nou album

Legendara trupă rock va lansa albumul pe 19 iulie, iar single-ul principal...

pixel