Semenele zodiacale chinezești care vor fi cele mai norocoase în această săptămână. Se vor bucura de toate aspectele vieții
Autor: Romina Baluta
Data actualizării:
Data publicării:
Uneori, pentru a profita cu adevărat de norocul propriu, trebuie să găsești spațiu și liniște pentru a auzi unde vrea să te ducă acel noroc. Aceasta este energia acestei săptămâni pentru cinci semne zodiacale chinezești.

1. Bou: Norocul începătorului

 Ești în cărțile bune ale forțelor cosmice în această săptămână și te vei bucura de multă "ușurare" în toate aspectele vieții din această cauză. Asigură-te doar că trimiți recunoștință în eter pentru acest ajutor supranatural și nu-l confunda cu munca și curajul tău. Acestea din urmă vor duce la dezastru, în timp ce primele te vor ajuta să păstrezi deschise canalele pozitive. De asemenea, ești încurajat să încerci lucruri noi în această săptămână. Norocul te va ajuta să explorezi fără anxietate și te poate ajuta să ieși mai departe din cutie atunci când te aștepți mai puțin. Pentru unii, există o suprapunere distinctă între acest lucru și viața ta amoroasă.

2. Șarpe: Norocul cântăreț

Nu înseamnă ceea ce crezi tu că înseamnă. Cel puțin, nu la propriu. Norocul tău în această săptămână este centrat pe faptul că ești tu însuți și te exprimi pe deplin. Da, unii contestatari s-ar putea să nu aprecieze asta, dar de ce ar trebui să-ți pese de părerea lor răsucită?

Acest noroc se extinde și la garderoba ta și la ținutele pe care alegi să le porți în această săptămână. Cu cât te apleci mai mult asupra stilului tău, divorțat de estetica a ceea ce este popular și ceea ce nu este, cu atât mai norocos vei fi.

3. Iepure: Norocul de discernământ

Iepure, norocul tău în această săptămână este legat de intuiția ta. Acesta va acționa prin intermediul ei. Așa că fii vigilent și nu ignora aceste imbolduri. Uneori, te poate încuraja să continui să interacționezi cu o persoană nouă, chiar dacă ești o persoană introvertită. Alteori, îți va cere să te îndepărtezi de o persoană cu motive dubioase în spatele scenei. S-ar putea să nu simțiți acest noroc ca și cum ați câștiga la loto sau ceva la fel de mare, dar vă va proteja de neplăceri și experiențe neplăcute. Un ritual de recunoștință nu va fi de prisos.

4. Cocoș: Noroc în divertisment

Lasă-ți latura creativă să preia frâiele săptămâna aceasta. Las-o să uimească lumea din jurul tău și încă ceva. Norocul tău în această săptămână depinde de asta. În plus, este întotdeauna o zi bună pentru a lăsa copilul interior să iasă la joacă.

Să presupunem că faci parte din industria divertismentului într-o anumită calitate, fie că ești cântăreț, dansator, actor etc., vei simți mai acut acest noroc. Pentru unii, vă va conecta cu oamenii potriviți și vă va duce în locurile potrivite.

5. Șobolan: Norocul credinciosului

Șobolanule, există o regulă simplă pentru manifestări: Trebuie să crezi, altfel manifestările tale nu vor apărea. Săptămâna aceasta, norocul te va ajuta să crezi în tine, dar numai dacă ai o credință de bază pentru început. Gândește-te la asta ca la o buclă de feedback pozitiv. Atâta timp cât ești dispus să îndrăznești și să fii fantastic, norocul tău cosmic se va asigura că vei continua să te simți astfel, recompensându-te pentru îndrăzneala ta. Pe scurt, fie vei face ca acest noroc să lucreze pentru tine, fie nu se va întâmpla nimic. Așadar, concentrează-te pe consolidarea încrederii în tine însuți!

Articole similare

Viața se îmbunătățește pentru 3 semne zodiacale

Putem începe o cale nouă și mult mai sănătoasă spre...

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Iată o rețetă simplă pentru cozonac:

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...


Top citite
Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze

Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze

Sursa: captură Youtube Fără Zahăr

Piesa zilei: Taranca | Fără Zahăr

Sursa: Freepik

Mai mult decât o simplă partidă: Filmul „Checkmate” dezvăluie laturi întunecate ale șahului

Lumânare

A murit un actor cunoscut pentru rolurile sale din filmele Titanic şi Stăpânul inelelor / Video

Ed Sheeran - Foto: captura Youtube Ed Sheeran - American Town

Ed Sheeran nu va lansa muzică nouă în acest an

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Ce NU trebuie să faci în ziua de Paște


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Taranca | Fără Zahăr

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că sărbătorim Paștele și...

Ce NU trebuie să faci în ziua de Paște

În ziua de Paște, există anumite lucruri pe care...

pixel