Semnele zodiacale care se simt în siguranță emoțională într-o relație. Își pot exprima deschis sentimentele
Autor: , Romina Baluta | Dată: 03 apr 2023, 15:42
Atunci când vă simțiți în siguranță, în siguranță și înțeleși într-o relație, înseamnă că sunteți foarte valorizați de partenerul dumneavoastră. Vă simțiți în siguranță emoțională într-o relație atunci când partenerul vă înțelege sentimentele fără să fiți nevoit să i le spuneți în mod repetat. Vă veți simți suficient de confortabil pentru a vă exprima sentimentele și opiniile. Sentimentul de a fi în siguranță emoțională într-o relație este rar și doar câteva persoane par să experimenteze această energie frumoasă și pozitivă. Prin urmare, aici sunt enumerate semnele zodiacale care tind să se simtă în siguranță emoțională într-o relație.  

Taur

Taurul este un semn care prețuiește stabilitatea și siguranța în toate aspectele vieții, inclusiv în relații. Sunt adesea parteneri foarte loiali și dedicați, care acordă prioritate bunăstării emoționale a partenerului lor semnificativ. Ei se simt în siguranță într-o relație în care pot avea încredere în partenerul lor.

Rac

Racii sunt foarte în contact cu sentimentele lor și tind să fie foarte empatici față de ceilalți. Ei apreciază intimitatea emoțională și este probabil să se simtă în siguranță emoțională într-o relație în care se pot exprima liber fără teama de a fi judecați. Ei apreciază un partener care îi sprijină și le înțelege emoțiile.


Balanță

Balanțele apreciază stabilitatea emoțională și sunt atrase de relațiile care le aduc un sentiment de pace și calm. Sunt comunicatori pricepuți și se simt în siguranță într-o relație în care își pot exprima deschis sentimentele și preocupările fără nicio teamă.


Capricorn

Sunt cunoscuți pentru caracterul lor practic și pentru seriozitatea lor. Apreciază stabilitatea emoțională și este probabil să se simtă în siguranță într-o relație în care pot avea încredere că partenerul lor le va fi alături la bine și la rău. Apreciază un partener care este de încredere, care îi sprijină și care se angajează să construiască o fundație puternică pentru relație.


Pești

Peștii sunt un semn care este în ton cu emoțiile lor și cu cele ale celorlalți. Ei sunt adesea foarte empatici și intuitivi și, ca urmare, este probabil să se simtă în siguranță într-o relație în care se pot conecta cu partenerul lor la un nivel emoțional profund. Ei apreciază un partener care este bun, blând și înțelegător.

Aceste semne zodiacale sunt foarte nesigure într-o relație

Berbecul, Gemenii, Leul, Leul, Fecioara, Scorpionul, Săgetătorul și Vărsătorul se simt foarte nesiguri într-o relație. Le este greu să aibă încredere în cineva și, de asemenea, își țin garda sus. Nu permit nimănui să intre prea ușor în inima lor.

 3 semne zodiacale sunt cele mai norocoase în dragoste în perioada 3 - 9 aprilie 2023

1.Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Dacă îți permiți empatie, aceasta te poate copleși uneori, iar în această săptămână s-ar putea să trebuiască să ai grijă să nu-ți asumi prea mult din problemele altei persoane. Acest lucru îți va permite să stabilești niște limite și să îi spui partenerului tău că ești mereu alături de el, dar că nu poți profita de tine. Ceea ce face ca acest lucru să fie cu adevărat pozitiv este faptul că atunci când tragi linie și stabilești granițe, poți crește în ceea ce ești cu adevărat. Această săptămână te face să știi că nu este treaba ta să fii tu cel care are grijă de persoana cu care ești, ci mai degrabă partenerul. Această lecție îi va atinge și pe ei și s-ar putea să te afli într-o situație radical nouă - cu ei. Ei sunt dispuși să crească și să învețe, la fel și tu. Tranzitul lui Mercur guvernează săptămâna aceasta în ceea ce te privește, Rac. Comunicarea deschisă și sinceră îți pune povestea de dragoste pe hartă.


2. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea ca în această primă săptămână din aprilie, atât tu, cât și partenerul tău să vă implicați în ceva distractiv și autovindecător. Aceasta este o săptămână excelentă pentru Scorpioni pentru a stabili o practică spirituală sau pentru a încerca ceva nou în acest domeniu de interes. Clasele și cursurile sunt deschise pentru tine și s-ar putea să-ți trezească interesul. Nu îți dorești să ai un partener care nu împărtășește interese asemănătoare, iar tu ești norocos în măsura în care este foarte interesat de tot ceea ce îi prezinți. Ceea ce s-ar putea să ajungi să le spui, însă, este că nu totul depinde de tine și că aportul lor nu este doar necesar, ci și interesant. Mercur permite o comunicare mai bună între voi doi. Este timpul să îi spui persoanei tale că trebuie să participe la jocul dragostei, nu depinde numai de tine. Nu-ți face griji, totul se va rezolva pentru tine. Vorbește și obține ceea ce ai nevoie.

3. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Articole similare

Horoscopul este DUR pentru TREI zodii

Avem câteva probleme de rezolvat. Una dintre ele este că...


Top citite
Hillary Clinton îl ironizează pe Putin în privinţa extinderii NATO: Păcat, Vladimir. Tu ai atras-o asupra ta

Hillary Clinton îl ironizează pe Putin în privinţa extinderii NATO: Păcat, Vladimir. Tu ai atras-o asupra ta

Viitorul incert al omenirii: Amenințările ce ne pândesc/Freepik

Viitorul incert al omenirii: Amenințările ce ne pândesc

Chitaristul american Al Di Meola, internat la ''Bagdasar-Arseni''

Chitaristul american Al Di Meola, internat la ''Bagdasar-Arseni''

Nick Cannon, despre Mariah Carey: Ea a fost stânca mea

Nick Cannon, despre Mariah Carey: Ea a fost stânca mea

New York a devenit un furnizor surpriză de motorină în contextul embargoului rusesc

New York a devenit un furnizor surpriză de motorină în contextul embargoului rusesc

Bruce Springsteen şi-a amânat toate concertele pe care le mai avea de susţinut în 2023

Bruce Springsteen şi-a amânat toate concertele pe care le mai avea de susţinut în 2023


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

„Dumbledore” din seria „Harry Potter” a murit

Actorul Michael Gambon a murit, joi, la vârsta de 82 de...

Viitorul incert al omenirii: Amenințările ce ne pândesc

Dacă renunțăm acum la arderea combustibililor fosili,...

Nick Cannon, despre Mariah Carey: Ea a fost stânca mea

Nick Cannon exprimă doar apreciere și admirație atunci...