Semnul zodiacal cu care ar trebui să fii cel mai bun prieten, potrivit astrologilor
Autor: Romina Baluta
Data publicării:
Găsirea celui mai bun prieten cu care te potrivești poate fi dificilă, mai ales pe măsură ce îmbătrânești. Sunt unele persoane cu care te înțelegi imediat, în timp ce altele te fac să vrei să fugi de ele. Așadar, dacă astrele te pot ajuta să-ți găsești prietenul adevărat.

Berbec și Balanță

Berbecul este o persoană energică și plină de inițiativă care se dezvoltă în parteneriate dinamice, distractive și pasionale. Guvernat de Marte, planeta acțiunii, a energiei și a pasiunii, abordezi fiecare aspect al vieții cu o încredere și o directețe pe care ceilalți nu le pot ignora. Dacă ai Soarele în Berbec, te vei înțelege de minune cu cineva care îl are pe al lui în Balanță. Opusele se atrag în această prietenie, iar voi doi vă potriviți de minune atunci când vă legați.

Taur și Fecioară

Fiind semnul guvernat de Venus, planeta iubirii, a frumuseții și a banilor, precum și un semn de pământ fix, Taurul este foarte selectiv când vine vorba de prieteni. Sunteți atenți să vă păziți timpul și energia și preferați prieteniile în care puteți fi cel mai apropiat confident și majoretă al celuilalt. Dacă te-ai născut sub semnul Taurului, te vei înțelege cel mai bine cu o Fecioară. Această prietenie stabilă aduce veselie în ambele semne.

Gemeni și Balanță

Fiind un fluture social al zodiacului, este greu pentru Gemeni să găsească pe cineva cu care să nu se înțeleagă. Dar amicul lor perfect este o persoană care se bucură atât de conversații intelectuale profunde, cât și de nopți în care dansează până la primele ore ale dimineții. Balanțele bifează ambele căsuțe, cu la fel de multă energie extrovertită și pricepere socială ca și tine.

Rac și Pești

Când vine vorba de construirea unei conexiuni personale, ești aici pentru o perioadă lungă de timp, Cancer. Dulce și sentimental, ești unul dintre cele mai susținătoare și hrănitoare semne zodiacale, așa că este ușor să fii prietenul tău. Cu toate acestea, este important să te înconjori de persoane la fel de empatice pentru a te asigura că ai pe cineva în colțul tău atunci când vremurile devin dificile. Fermecătorul și idealistul Pești face perechea perfectă pentru tine.

Leu și Vărsător

Ai o personalitate mare, Leu. Și cu siguranță nu este pentru cei slabi de inimă. Atunci când cauți cel mai bun prieten ideal, ai nevoie de cineva la fel de unic, creativ și iubitor de distracție ca și tine. Fiind semnul guvernat de Soare, care ne guvernează energia ego-ului și a sufletului, ești cel mai interesat să cunoști oameni care subminează status quo-ul. De aceea, cel mai bun prieten al tău din zodiac nu este nimeni altul decât zodia ta soră, Vărsătorul.

Fecioară și Scorpion

Meticuloasă și ordonată, ai o mică doză de independență, Fecioară. Nu te deranjează să faci lucrurile pe cont propriu, așa că orice relație sau prietenie trebuie să adauge o valoare tangibilă în viața ta și nu poate fi o sursă de frustrare. Fiind semnul guvernat de Mercur, planeta intelectului și a comunicării, ai nevoie de un prieten cel mai bun cu care să poți merge în profunzime și să vorbești despre cele mai mari mistere ale vieții. Îndrăgitul Scorpion poate părea prea închis la început, dar energia ta stabilă și pământeană este exact ceea ce trebuie pentru a-i face să se deschidă.

Balanță și Vărsător

Ocupate și mereu în mișcare, Balanțelor nu le place să fie legate de un loc sau de o situație pentru prea mult timp. Viața este o petrecere, iar tu cauți să te bucuri de fiecare clipă a ei. Ai nevoie de un cel mai bun prieten cu un spirit aventurier și cu abilitatea de a arunca prudența în vânt. Vărsătorii sunt introvertiți excentrici care prind viață în situațiile sociale potrivite și îți va plăcea să ai pe cineva pe care te poți baza pentru a-ți împărtăși toate secretele și bârfele.

Scorpion și Capricorn

Este nevoie de multe pentru a-ți câștiga încrederea, Scorpionule. Ești un semn care își ține emoțiile aproape de piept și căruia îi place să îi observe pe ceilalți înainte de a face o judecată pripită despre ei. Prin urmare, este probabil să fii respins de semnele mai gălăgioase și care caută atenție. Mai degrabă, cauți celălalt introvertit din încăpere - cineva precum Capricornul practic și perceptiv. Prietenia voastră va fi, de asemenea, pregătită pentru succes pe baza modurilor preferate de petrecere a timpului.

Săgetător și Săgetător

Să fim realiști Săgetătorule, ai prieteni peste tot pe unde mergi. Atitudinea ta lipsită de prejudecăți și fără griji atrage persoane cu aceeași mentalitate, fie că ești în vacanță sau că iei o cafea cu lapte la cafeneaua locală. Îți place să cunoști oameni și să înveți despre diferite moduri de viață prin explorare și comunicare. Atunci când îți cauți un partener de crimă, cel mai bine este să alegi un alt Săgetător care tânjește după același stil de viață nomadic și aventuros pe care îl iubești și tu.

Capricorn și Vărsător

Ai reputația de a te preocupa doar de muncă, Capricorn, dar adevărul este că ești la fel de dedicat prieteniei și relațiilor personale ca și câștigului de bani. Fiind semnul zodiacal practic și axat pe succes, îți prețuiești și îți protejezi timpul liber și vrei să îl petreci doar cu persoane despre care știi că te vor ajuta să îți ridici viața. Ca și tine, Vărsătorul este guvernat de Saturn, planeta structurii și a maturității, așa că există o înțelegere comună între voi doi. Amândoi știți cum să munciți din greu și să vă jucați din greu fără să puneți în pericol toate lucrurile pe care le-ați realizat.

Vărsător și Pești

Îți place să agiți lucrurile din când în când, Vărsătorule. Fiind semnul influențat de rebelul și haoticul Uranus, preferi prieteniile care au un element de fidelitate, loialitate și perspective unice. Nu ești ușor impresionat de cei care se laudă cu banii, mașinile și bogăția lor. Preferi să te conectezi cu oamenii la nivel personal și să cunoști ceea ce îi face unici. Visători și evazivi, Peștii sunt cei mai buni prieteni pentru zodia ta pe termen lung.

Pești și Scorpion

Demn de încredere, de susținere și grijuliu - cine nu ar vrea să fie cel mai bun prieten al tău, Pești? Știi exact cum să-i faci pe ceilalți să se simtă văzuți și ascultați și te mândrești cu abilitatea ta de a întâlni oamenii la nivelul lor emoțional. Cu toate acestea, ca semn de pământ mutabil guvernat de visătorul și evazivul Neptun, este ușor pentru tine să devii dezamăgit de prieteniile unilaterale. Ai nevoie de cineva care să pună în prietenia voastră la fel de multă (dacă nu chiar mai multă) energie ca și tine. Colegul semn de apă Scorpion este perechea ta ideală.

Articole similare

Cum să ai un ten luminos și o piele fină. Trucurile banale

Pentru a avea o piele fină, sănătoasă și radiantă, este...

De ce să mănânci ceapă. Beneficii uriașe pentru sănătate

Ceapa este o legumă extrem de nutritivă și versatilă,...

Cum știi că suferi de despresie funcțională

Nu ești în apele tale și totuși poți merge la serviciu...

Ce să faci când ai un atac de panică

Iată câteva sfaturi de la specialiști!


Top citite
Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Teo Trandafir, captură video Youtube EGO

Teo Trandafir, veste tristă. Proiectul la care a renunțat complet: „Nu voi mai avea timp”

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina / Foto: Kremlin.ru

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

Sursa: Facebook / Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă distincţie la gala premiilor Ivor Novello

Photo by @solenfeyissa/Unsplash

Sony a primit peste 800.000 de dolari pentru încălcarea drepturilor de autor de către TikTok


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent a confirmat că va lansa un documentar în care va...

pixel