Sezonul Săgetătorului. Vești bune pentru Berbec, Leu și Balanță. Provocări pentru Rac, Capricorn și Vărsător
Autor: Ioana Dinu | Dată: 22 noi 2022, 22:13
Află ce zodii se bucură în sezonul Săgetătorului, dar și semnele care întâmpină unele provocări!  

Astăzi, Soarele a intrat în Săgetător. Trecem de la energia mai profundă a Scorpionului, la cea mai relaxată a semnului zodiacal reprezentat de către un centaur. 

Săgetătorul este singurul semn de foc mutabil al zodiacului, ceea ce înseamnă că este cunoscut pentru că este flexibil, adaptabil și foarte expresiv. Săgetătorul este condus și de Jupiter, planeta expansiunii, abundenței, a educației și a legilor. 

Cu toții vom învăța numeroase lecții, principala fiind aceea de a ne depăși propriile limite din propria inițiativă. 

“Sezonul Săgetătorului(22 noiembrie-21 decembrie) ne învață să fim optimiști, credincioși, îndrăzneți și să ne depășim permanent limitele. Creează premisele pentru călătorii, studii, filosofie și libertate. Dar acest tranzit, fiind acompaniat și de Venus și Mercur, pentru o perioadă, va deveni puțin dezechilibrat. Unii dintre nativi vor da pe dinafară! Arhetipul Săgetătorului vorbește și despre exces de zel, dublu standard, prejudecăți și inconștiență. Deci trebuie să avem grijă să nu amplificăm mai mult decât este cazul unele situații. Supracompensarea va aduce consecințe greu de digerat. Râvnim la următorul pas, însă trebuie ales cu mare grijă” , declară astrologul Daniela Simulescu despre Sezonul Săgetătorului din 2022.

Mai jos vei găsi detalii despre zodiile cele mai avantajate, dar si cele mai afectate.

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecii sunt cei care profită la maximum de sezonul Săgetătorului. Având un semn de foc asemănător, ai poftă de viață, ești încrezător și mai ales, îndrăzneț. Sunt încurajate și călătoriile, așa că mergi la o cafea sau vizitează un alt oraș sau o altă țară. Pe plan relațional, întâlnești oameni noi și poți fi pus în fața unor experiențe inedite. Nu este garantat că vor dura pentru totdeauna, însă vei avea de învățat despre tine și despre lume.

Leu/Ascendent în Leu

Leii sunt alți norocoși ai sezonului Săgetătorului. Se anunță o perioadă palpitantă, unde dragostea plutește în aer. Motivul? Casa a cincea a hărții tale, este cea care guvernează romantismul, distracția și sexul și este luminată de soare până la 21 decembrie. Intri în jocuri de cucerire, iar dacă ai copii, relația cu ei se poate îmbunătăți. Desigur, ar fi bine să le acorzi mai mult timp. Este o perioada optimă și pentru participarea la evenimente.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu soarele care tranzitează Casa a treia, Balanțele întâmpină noi conexiuni. Vestea bună este că nici nu fac prea multe eforturi să le întâlnească. Poate fi vorba despre un prieten nou, despre un vecin sau o rudă pe care nu ai văzut-o de mult timp. În această lună, beneficiezi de o atmosferă socială extinsă, așa că-ți ies în cale experiențe noi, locuri și opinii. Mintea ta va fi extrem de cuprinzătoare, așa că profită!

Rac/Ascendent în Rac

În sezonul Săgetătorului, Racii au mai multe de rezolvat. În general, viața te face să te grăbești și poți să fii destul de copleșit. Crezi că le poți face pe toate și îți vine greu să renunți la proiecte. Acest sezon îți arată și că ești blocat într-o rutină, chiar dacă o iubești și eviți surprizele. Ar fi bine să descoperi ce te ține pe loc și să cauți modalități noi de a remedia rutina prin care treci. Totodată, cheia succesului este să adopți o viață mai sănătoasă și mai productivă.

VEZI MAI MULTE AICI.

Articole similare

Rețete de sezon. Mâncăruri de primăvară de neratat

Ce trebuie să mâncaţi primăvara? Multe verdeţuri şi...

De ce e bine să mănânci castraveți

Iată câteva motive pentru care e bine să mănânci castraveți.


Top citite
Cum era un spectacol a lui Jimi Hendrix. Și-a ars chitara pe scenă (VIDEO)

Cum era un spectacol a lui Jimi Hendrix. Și-a ars chitara pe scenă (VIDEO)

Momentul ULUITOR dintre Tom Jones și Elvis Presley: Cum naiba poți să cânți așa? / Captura Youtube

Momentul ULUITOR dintre Tom Jones și Elvis Presley: Cum naiba poți să cânți așa?

https://www.freepik.com/

Dr. Mihaela Bilic a explicat de ce „fără gluten nu înseamnă mai bun”: Credem că oferă beneficii, dar e invers!

foto pexels

Salarii uriașe în spatele inteligenței artificiale: Locuri de muncă plătite cu peste 300.000 de euro pe an. Inginerii n-au nevoie de diplomă de licență

Astăzi se împlinesc 90 de ani de la naşterea poetului Nichita Stănescu

Italia blochează robotul conversaţional ChatGPT / Photo by Pixabay

Italia blochează robotul conversaţional ChatGPT


Cele mai noi articole

Italia blochează robotul conversaţional ChatGPT

Autorităţile italiene au anunţat vineri că au decis să...