Starul pop Ed Sheeran a devenit acţionar minoritar al unei echipe de fotbal
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Ed Sheeran a devenit acţionar minoritar al clubului englez Ipswich Town.

Anunțul a fost făcut de nou-promovata în Premier League, transmite AFP. Starul pop englez Ed Sheeran, în vârstă de 33 de ani, suporter dintotdeauna al lui Ipswich Town, a achiziţionat o participaţie de 1,4% din club, după ce a fost sponsor pentru tricouri al echipei masculine şi a celei feminine începând din anul 2021.

Este visul oricărui iubitor al fotbalului să fie proprietarul clubului pe care îl susţine

Sunt foarte încântat că am achiziţionat un mic procent la clubul de fotbal din oraşul meu natal. Este visul oricărui iubitor al fotbalului să fie proprietarul clubului pe care îl susţine, a spus Ed Sheeran.

De ce nu va putea intrea Ed Sheeran în consiliul de administrație al clubului din estul Angliei Ipswich Town

Totuşi, Ed Sheeran nu va putea intra în consiliul de administraţie al clubului, pentru că participaţia sa este doar o investiţie pasivă şi minoritară, notează un comunicat al lui Ipswich. Echipa, revenită după douăzeci şi doi de ani în Premier League, va disputa sâmbătă, în prima etapă, pe teren propriu, contra lui Liverpool, locul trei în sezonul trecut.

Echipa din estul Angliei, Ipswich Towna, aflată la aproximativ o sută de kilometri de Londra, a încheiat sezonul în Championship, liga a doua din Anglia, cu cel mai bun atac şi cu doar şase înfrângeri, la doar un punct în spatele liderului Leicester City.

Ed Sheeran a anunţat 14 noi concerte în Europa în anul 2025

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a anunţat noi concerte în Europa în 2025, incluse în turneul "Mathematics Tour".

Primul dintre concertele adăugate în cadrul turneului va avea loc la data de 30 mai 2025, pe stadionul Civitas Metropolitano din capitala Spaniei, Madrid. Acesta va deschide o serie de show-uri care îl vor aduce pe Ed Sheeran în oraşe, printre care Marsilia (pe data de 6 iunie 2025), Roma (pe data de 14 iunie 2025), Lille (pe data de 20 iunie 2025), Stuttgart (pe data de 29 iunie 2025), Hamburg (pe data de 5 iulie 2024) şi Oslo (pe data de 26 iulie 2025).

Alte concerte care vor avea loc în 2025 în cadrul turneului

Totodată, turneul din 2025 include concerte la Zürich (pe data de 2 august 2025), Antwerp (pe data de 8 august 2025), Wroclaw (pe data de 16 august 2025), Stockholm (pe data de 23 august 2025) şi Copenhaga (pe 29, 30 august 2025).

Oraşul german Düsseldorf va încheia, la data de 5 septembrie 2025, această nouă etapă a turneului, care va include 14 concerte pe "Bătrânul continent".

În septembrie 2023, Ed Sheeran şi-a lansat cel mai recent album, "Autumn Variations"



În septembrie anul trecut, Sheeran şi-a lansat cel mai recent album, "Autumn Variations". Este o explorare a emoţiilor "iubirii, suferinţei, depresiei şi singurătăţii". Acesta a fost cel de-al doilea album al său din anul 2023, după "- (Subtract)".

Discografia artistului este completată de mai multe albume de mare succes, de la debutul său cu "+ (Plus)" (anul 2011), urmat de "x (Multiply)" (anul 2014), "÷ (Divide)" (anul 2018), "No. 6 Collaborations Project" (2019) şi "= (Equals)" (anul 2021), conform Agerpres.

Ed Sheeran va concerta în România pe 24 august 2024 la Arena Naţională din Bucureşti.

Articole similare

Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel