Tatăl lui Musk: „Nu sunt mândru de Elon, fiul meu mai mic este mândria mea. Nici nu vreau să conduc o Tesla”
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Errol Musk s-a referit la relația sa cu Elon.

Tatăl lui Elon Musk , Errol Musk (76 de ani), a recunoscut că nu este mândru de fiul său miliardar și că nu conduce o Tesla.

Tatăl CEO-ului Tesla a spus că, în opinia sa, Elon a „depășit limita” a ceea ce el consideră a fi succesul, dar a dezvăluit și că familia Musk „a făcut lucruri diferite de mult timp”.

"Fiul tău este un geniu. El valorează atât de mulți bani și a creat atât de mult încât nu poți să-i iei asta. Ești mândru?' l-a întrebat gazda.

Când a fost întrebat de unde provine geniul lui Elon, tatăl său a sugerat, în glumă, că ar putea fi altcineva, apoi a adăugat că nu este în mod special mândru de fiul său.

"Nu sunt. Știi, suntem o familie care creează lucruri de mult timp, nu este ca și cum am început brusc să facem ceva", a spus Errol, adăugând că toți copiii lui au făcut "lucruri interesante", de multă vreme şi că nu i-a cerut niciodată pomană fiului său miliardar. El a mai dezvăluit că fratele mai mic al lui Elon, Kimbal, este „mândria și bucuria” lui.

Kimbal a fos și el miliardar, deși nu la fel de bogat ca fratele său mai mare, Elon, despre care se spune că este cel mai bogat om din lume.

Tatăl a mai dezvăluit că fiul său miliardar nu este atât de fericit pe cât s-ar părea, raportat la succesul său și se simte de parcă ar avea o „întârziere cu cinci ani”. „Este frustrat de progres și asta este de înțeles”, explică bătrânul de 76 de ani care își vede în continuare fiul ca un băiat tânăr. "Dar are 50 de ani. Adică, este bătrân, dar încă îl văd ca pe un puștan", adaugă Errol, relatează Daily Mail.

El s-a referit, de asemenea, la fotografiile recente ale fiului său, în care apărea la bustul gol, și care au fost făcute în timpul vacanței sale din Grecia. Errol subliniază că și-a încurajat mereu fiul să aibă mai multă grijă de alimentația lui și să ia suplimente nutritive.

„Elon este foarte solid, dar mânca prost”, notează el, adăugând că l-a sfătuit să înceapă să ia un supliment nutritiv pentru a-l ajuta să slăbească.

Întrebat de prezentator dacă conduce un Tesla, acesta a răspuns că preferă Bentley, Rolls Royce și Mercedes-Benz. El a mai notat că fiul său nu îi dă bani.

"Suntem o familie foarte cumpătată, zgârcită. Dacă vreau să cheltuiesc ceva, trebuie să răspund la 100 de întrebări - de ce. Elon duce și el o viață foarte cumpătată. Este deja la serviciu la șase dimineața", explică tatăl celebrullui miliardar.

De asemenea, a glumit că fiul său îl va trimite în spațiu cu nava sa spațială ca „cobai”. Ca orice părinte, Errol ar vrea să îl vadă pe fiul său ”așezat la casa lui”, dar se teme că nu va găsi niciodată o femeie care să renunțe la cariera ei pentru a face parte din viața lui.

Articole similare

Cum să faci curățenie în mod eficient, înainte de Paște

Curățenia înainte de Paște poate fi o sarcină destul de...

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen

Reducerea grăsimii abdominale necesită o abordare...

Chiftele de post. Rețeta delicioasă

Iată o rețetă simplă și delicioasă de chiftele perfecte...

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Cum poate exercițiul să influențeze starea noastră...

Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți la Coachella

Taylor Swift a fost fotografiată alături de iubitul ei,...


Top citite
Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

Captura Facebook

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, candidat pentru Parlamentul European

Foto: Pixabay

Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă/Facebook

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă

Taylor Swift

Taylor Swift a lansat vineri un nou album, care ar putea stabili noi recorduri


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel