Tatăl lui Musk: „Nu sunt mândru de Elon, fiul meu mai mic este mândria mea. Nici nu vreau să conduc o Tesla”
Autor: , Ciprian Dumitrache | Dată: 01 aug 2022, 13:57
Errol Musk s-a referit la relația sa cu Elon.

Tatăl lui Elon Musk , Errol Musk (76 de ani), a recunoscut că nu este mândru de fiul său miliardar și că nu conduce o Tesla.

Tatăl CEO-ului Tesla a spus că, în opinia sa, Elon a „depășit limita” a ceea ce el consideră a fi succesul, dar a dezvăluit și că familia Musk „a făcut lucruri diferite de mult timp”.

"Fiul tău este un geniu. El valorează atât de mulți bani și a creat atât de mult încât nu poți să-i iei asta. Ești mândru?' l-a întrebat gazda.

Când a fost întrebat de unde provine geniul lui Elon, tatăl său a sugerat, în glumă, că ar putea fi altcineva, apoi a adăugat că nu este în mod special mândru de fiul său.

"Nu sunt. Știi, suntem o familie care creează lucruri de mult timp, nu este ca și cum am început brusc să facem ceva", a spus Errol, adăugând că toți copiii lui au făcut "lucruri interesante", de multă vreme şi că nu i-a cerut niciodată pomană fiului său miliardar. El a mai dezvăluit că fratele mai mic al lui Elon, Kimbal, este „mândria și bucuria” lui.

Kimbal a fos și el miliardar, deși nu la fel de bogat ca fratele său mai mare, Elon, despre care se spune că este cel mai bogat om din lume.

Tatăl a mai dezvăluit că fiul său miliardar nu este atât de fericit pe cât s-ar părea, raportat la succesul său și se simte de parcă ar avea o „întârziere cu cinci ani”. „Este frustrat de progres și asta este de înțeles”, explică bătrânul de 76 de ani care își vede în continuare fiul ca un băiat tânăr. "Dar are 50 de ani. Adică, este bătrân, dar încă îl văd ca pe un puștan", adaugă Errol, relatează Daily Mail.

El s-a referit, de asemenea, la fotografiile recente ale fiului său, în care apărea la bustul gol, și care au fost făcute în timpul vacanței sale din Grecia. Errol subliniază că și-a încurajat mereu fiul să aibă mai multă grijă de alimentația lui și să ia suplimente nutritive.

„Elon este foarte solid, dar mânca prost”, notează el, adăugând că l-a sfătuit să înceapă să ia un supliment nutritiv pentru a-l ajuta să slăbească.

Întrebat de prezentator dacă conduce un Tesla, acesta a răspuns că preferă Bentley, Rolls Royce și Mercedes-Benz. El a mai notat că fiul său nu îi dă bani.

"Suntem o familie foarte cumpătată, zgârcită. Dacă vreau să cheltuiesc ceva, trebuie să răspund la 100 de întrebări - de ce. Elon duce și el o viață foarte cumpătată. Este deja la serviciu la șase dimineața", explică tatăl celebrullui miliardar.

De asemenea, a glumit că fiul său îl va trimite în spațiu cu nava sa spațială ca „cobai”. Ca orice părinte, Errol ar vrea să îl vadă pe fiul său ”așezat la casa lui”, dar se teme că nu va găsi niciodată o femeie care să renunțe la cariera ei pentru a face parte din viața lui.

Articole similare

Horoscop DRAGOSTE: 8 august. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscopul de dragoste pentru toate semnele zodiacale,...


Top citite
arhiva personală

Temperatura la care ar trebui să pui aerul condiționat al mașinii pentru a evita creșterea cu 20% a consumului de combustibil

Foto Pexels

Noi previziuni pentru Gemeni, Taur, Berbec, Rac, Leu, Scorpion, Balanță, Săgetător. Despărțire, noi idei, furie, sprijin

Foto Pexels

Noi previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Balanță, Leu, Fecioară, Scorpion. Apar oameni din trecut, probleme la job

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)

Care sunt cele mai bune mezeluri. Bilic: Are cele mai puține calorii

Badea

Mircea Badea a plecat în vacanță. Ce destinație a ales

Carmen Brumă și Mircea Badea

Fază tare cu Carmen Brumă în vacanță. Iată unde este Mircea Badea după ce a apărut știrea că vedeta a plecat cu o persoană misterioasă


Cele mai noi articole