Vești bune pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Neînțelegeri și probleme pentru Gemeni, Leu și Vărsător
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Iată că începutul anului va fi de bun augur cu unii nativi, dar și destul de dur cu alții. Soarele parcurge același semn cu Mercur retrograd și Pluto! Deci fără șanse de compromis!

La mulți ani! 2023 a venit și cu toții ne revenim ușor ușor după sărbătorile de iarnă! Astrele ne recomandă ca recuperarea să nu fie heirupistă ci realizată pe etape. Să nu uităm că Soarele se află în continuare în semnul Capricornului, până pe 20 ianuarie. În plus, Mercur este retrograd în același semn până pe 18 ianuarie. Cu alte cuvinte, rezolvarea problemelor vechi este tot ceea ce contează. Arhetipul Capricornului vorbește despre un ritm încetinit, despre lucrul bine făcut, seriozitate și maturitate. Dar și despre… răbdare! Da, exact! În primele trei săptămâni din 2023 suntem obligați să o accesăm în absolut orice domeniu. 

Și cum anul 2023 se anunță unul al acceptării, am putea spune că tranzitul Soarelui prin Capricorn ne va trezi la realitate. Mai ales pe unii!

TAUR/ASCENDENT ÎN TAUR

Zodia ta este una dintre cele mai bine aspectate în sezonul Capricornului! Perioada aceasta te invită să explorezi, să evoluezi, să călătorești. Fie că este vorba de o excursie de o zi, de o vacanță undeva departe, sau doar de înscrierea la un curs sau la un club de activităţi. Chiar ai nevoie ca la început noului an să îți lărgești orizonturile. Descoperi că este mai ușor ca niciodată să scapi de partea conservatoare și să mai accepți noutatea. Sau să permiți și părerilor altora să existe, sau că începi să accepți că există și alte variante. 

FECIOARĂ/ASCENDENT ÎN FECIOARĂ

Continuă sezonul iubirii și al creativității! Inima îți va fi deschisă. Dacă eşti singur, te poţi bucura de poveşti de dragoste, dar nu îţi pune toate speranţele în ele până nu trece retrogradarea lui Mercur! Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți considerabil. Dar atenție: este nevoie de efort în acest sens, și de unul susținut! Acum că le-ai citit pe cele de mai sus, trebuie să îți spun ceva: că le vei obține doar dacă te vei iubi, dacă vei învăța să nu îți mai faci rău, să nu mai stai în situații dăunătoare. 

CAPRICORN/ASCENDENT ÎN CAPRICORN

Te vom sărbători în continuare. Echipa Astrosens îți urează La mulți ani! Până pe 20 ianuarie, Soarele vine cu energie, vitalitate, căldură. Proiectele și relațiile pe care le începi acum te vor ajuta să strălucești. Sau te vor face să te simți mai bine în propria piele. Pragmatic cum te ştim, îţi vei lua timpul necesar să le testezi şi să le construieşti încet. Mercur va retrograda și el în semnul tău, deci vei avea șansa să corectezi unele greșeli. Pe scurt: profiă din plin de această perioadă! Bucură-te de viață! În ritmul tău, bineînțeles! Dar nu o lăsa să treacă degeaba!

Citește mai departe pe Astrosens.ro

Articole similare

Cum să ai un ten luminos și o piele fină. Trucurile banale

Pentru a avea o piele fină, sănătoasă și radiantă, este...

De ce să mănânci ceapă. Beneficii uriașe pentru sănătate

Ceapa este o legumă extrem de nutritivă și versatilă,...

Cum știi că suferi de despresie funcțională

Nu ești în apele tale și totuși poți merge la serviciu...

Ce să faci când ai un atac de panică

Iată câteva sfaturi de la specialiști!


Top citite
Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Teo Trandafir, captură video Youtube EGO

Teo Trandafir, veste tristă. Proiectul la care a renunțat complet: „Nu voi mai avea timp”

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina / Foto: Kremlin.ru

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina

Sursa: Facebook / Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă distincţie la gala premiilor Ivor Novello

Photo by @solenfeyissa/Unsplash

Sony a primit peste 800.000 de dolari pentru încălcarea drepturilor de autor de către TikTok


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent a confirmat că va lansa un documentar în care va...

pixel