Viața se îmbunătățește pentru 3 semne zodiacale
Autor: Echipa RadioDCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Putem începe o cale nouă și mult mai sănătoasă spre iubire, lumină și stimă de sine.

1. Săgetător

Ai trăit viața într-un mod specific, iar deși acesta a funcționat pentru tine, o parte semnificativă din ceea ce te face să te simți bine este legată de o fantezie privată pe care o ții pentru tine. Ai încredere că, în cele din urmă, ceea ce îți dorești - chiar dacă știi că este imposibil - se va realiza într-un fel. Cu toate că Legea Atracției este mereu la lucru, vei descoperi pe 4 mai că, dacă ceva nu poate fi, atunci pur și simplu nu se va întâmpla.

Cum spune și zicala, nu poți stoarce sânge dintr-o piatră. Indiferent cât de imposibil pare visul tău, vei învăța rapid că, în timpul conjuncției Lunii cu Saturn, dacă ceva nu este destinat să se întâmple, nu poți face nimic pentru a schimba acest lucru. Aceasta reprezintă o schimbare majoră pentru tine, una cu care te vei acomoda din ce în ce mai mult pe măsură ce trece timpul.

2. Vărsător

Știi deja că nu-ți place să întâlnești opoziție sau să fii criticat atunci când vine vorba de convingerile tale, iar uneori acestea se referă la lucruri pe care, în adâncul inimii, știi că nu se vor întâmpla vreodată în viața ta. Da, Vărsătorule, este legat de acea persoană în care te-ai îndrăgostit și care pare să existe de o eternitate.

Sâmbătă vei primi vești de la un prieten care îți va spune exact ce crede despre dragostea ta imposibilă. Deși vei simți nevoia să te aperi și să fii exasperat de îndrăzneala lor de a îți împărtăși o asemenea negativitate, vei detecta în tonul lor ceva ce ar putea fi interpretat ca o încurajare. Ei vor să te trezești și, chiar dacă în mod obișnuit respingi astfel de sfaturi, vineri vei fi dispus să asculți.

Chiar dacă îți este dificil să recunoști că poate ai exagerat cu această iubire, având în vedere că nu s-a întâmplat nimic între tine și acea persoană de ani de zile, s-ar putea să realizezi, cu ajutorul conjuncției Lunii cu Saturn, că ești pregătit să accepți o perspectivă mai realistă. Nu vrei să mai duci povara acestei iubiri imposibile. Chiar dacă nu ești încântat să îți mulțumești prietenul pentru sfatul neinvitat, vei constata că, în cele din urmă, te-a îndrumat într-o direcție potrivită.

3. Pești

De mult timp ai visat la imposibil, agățându-te de ceva doar pentru a avea o ocupație pentru o perioadă. Abia pe 4 mai îți dai seama că ar fi momentul să renunți. Acest lucru este trist și dureros pentru tine, dar nu trebuie să fie lipsit de speranță. Una dintre marile învățăminte ale zilei este că niciodată nu este prea târziu să sperăm.

În timpul conjuncției Lunii cu Saturn, vei realiza clar că legăturile tale cu trecutul sunt suficiente. Ți-ai plătit datoriile și ai mers înainte cu viața ta. Cu toate acestea, ai fost atașat atât de mult de trecut încât nu ți-ai permis libertatea de a te extinde dincolo de acele mici limitări. Va fi sâmbătă ziua când vei realiza că poate este momentul să mergi înainte cu adevărat.

Articole similare

Tartă cu cireșe. Rețeta de sezon

Este sezonul cireșelor! Așa că nu poți să ratezi ocazia de a prepara o...

Papanași cu brânză de vaci: O rețetă tradițională delicioasă

Papanașii cu brânză de vaci sunt un desert românesc...

Viața se îmbunătățește pentru 3 semne zodiacale

Putem începe o cale nouă și mult mai sănătoasă spre...


Top citite
Captura Instagram

Momente rare: Celine Dion, împreună cu gemenii Nelson și Eddy, la concertul The Rolling Stones

Captura Instagram

IRIS Cristi Minculescu, Valter, Boro și Cabron au lansat un NOU HIT

foto: Facebook, Beyonce

Beyoncé i-a oferit vicepreședintei SUA bilete în valoare de 1600 de dolari la concertul din turneul Renaissance

Regele Charles este acum mai bogat decât regina Elisabeta, cu o avere estimată la 770 milioane de dolari/Facebook

Regele Charles este acum mai bogat decât regina Elisabeta, cu o avere estimată la 770 milioane de dolari

Foto: Pexels

Misterul construcției piramidelor, vechi de 4000 de ani, a fost elucidat

Forbes: Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv al planetei/Facebook

Forbes: Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv al planetei


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Tartă cu cireșe. Rețeta de sezon

Este sezonul cireșelor! Așa că nu poți să ratezi ocazia de a prepara o...

pixel