VILA care bate toate RECORDURILE în SUA. Este IMPRESIONANT - VIDEO
Autor: Echipa RadioDCNews
Data actualizării:
Data publicării:
În 2020, patronul Amazon, Jeff Bezos, a cheltuit 165 de milioane de dolari pentru proprietatea sa din Beverly Hills. O sumă colosală, dar care pălește în comparație cu prețul reședinței The One Bel Air, una dintre cele mai scumpe vile din lume și, cu siguranță, cea mai costisitoare din  Statele Unite, situată în luxosul cartier Bel Air, lângă Beverly Hills, în Los Angeles.

Imobilul a fost scos pe piață la un preț de 295 de milioane de dolari, adică aproximativ 257 de milioane de euro, scrie Le Figaro, citând TopTenRealEstateDeals.com.

Proprietatea, listată de Aaron Kirman, agent la compania americană de brokeraj imobiliar Compass, și de Branden și Rayni Williams de la The Beverly Hills Estate, urmează să fie scoasă la licitație de Concierge Auctions, pe 28 februarie. Doar dacă nu a fost deja vândută. 

Proprietatea, care este de două ori mai mare decât faimoasa Casă Albă, trebuia inițial să fie vândută la un preț și mai mare, de 500 de milioane de dolari, o sumă amețitoare, dar construcția a fost amânată mai mulți ani, iar dezvoltatorul a avut probleme financiare. Prin urmare, The One a fost scos la vânzare cu 295 de milioane de dolari, cel mai mare preț atins vreodată în California, dacă nu chiar în țară și nu numai. Dar licitația, dacă va avea loc, nu va avea un preț de rezervă și ar putea ajunge mult sub acest preț.

21 de dormitoare și 42 de băi

Reședința este situată pe un teren de aproape două hectare și oferă o vedere panoramică de 360 de grade spre Oceanul Pacific, centrul orașului Los Angeles și Munții San Gabriel. Imobilul numără 21 de dormitoare și 42 de băi, cinci piscine exterioare și interioare, un club de noapte, un salon de înfrumusețare, un spa, o pistă de alergare exterioară privată de 122 de metri cu vedere la oraș și un cinematograf privat cu o capacitate de peste 40 de locuri. 

Și nu este totul. Pentru că pe listă mai trebuie adăugate o bibliotecă/birou ce se întinde pe două niveluri, o terasă cu fântâni, un bar, un salon de trabucuri, o sală de bowling cu patru piste, o sală de gimnastică, un teren de tenis, o pivniță de vinuri pentru 10.000 de sticle și un garaj pentru peste 30 de mașini. 

Citește tot articolul pe DCBusiness.

Articole similare

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Iată o rețetă simplă pentru cozonac:

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...


Top citite
Captura Instagram

Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Captura Youtube

Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Shakira / FOTO: Facebook

Shakira dezvăluie că problemele financiare ale familiei i-au dat o dorință neobosită de a reuși

Captura Youtube

Preotul robot cu inteligență artificială „Părintele Justin” este excomunicat din biserică după doar o zi

Printul Harry

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Captura Youtube

Astăzi este ziua lui Willie Nelson! Artistul a împlinit 91 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Totul despre Met Gala 2024

Cu o strălucire excepțională și o eleganță ce eclipsează orice așteptare,...

pixel