Whatsapp va permite utilizatorilor să iasă din grupuri fără să fie detectați
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Utilizatorii de WhatsApp vor putea părăsi grupurile din care fac parte fără să mai lasă în urmă o notificare care să le anunțe plecarea. 

WhatsApp lansează o nouă caracteristică care va permite utilizatorilor să părăsească conversațiile de grup lungi fără a-i alerta pe alții cu privire la ieșirea lor. În prezent, retragerea dintr-un chat grup al WhatsApp poate fi o afacere incomodă, deoarece toată lumea din chat este informată când pleci. În grupuri mai mari, poate fi și enervant.

În curând însă, în loc să-i anunțe pe toți cei din grup când cineva pleacă, vor fi informați doar administratorii. Funcția va începe să fie disponibilă pentru toți utilizatorii WhatsApp luna aceasta.

Zuckerberg susține că vrea să aducă mai multă confidențialitate și siguranță

Inițiativa face parte dintr-o mână de măsuri pe care platforma de mesagerie criptată le ia în efortul de a spori confidențialitatea. Un alt instrument anunțat de firmă va permite utilizatorilor să-și ascundă prezența, astfel încât alții să nu poată vedea că sunt online, scrie CNBC. WhatsApp testează, de asemenea, o setare care oprește utilizatorii să facă capturi de ecran ale mesajelor „Vizualizați o dată”, care nu pot fi accesate din nou după ce au fost deschise inițial.

Într-o postare pe Facebook de marți, Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, care deține WhatsApp, a declarat că va „continua să construiască noi modalități de a vă proteja mesajele și de a le păstra la fel de private și mai sigure decât conversațiile față în față”.

„La WhatsApp, ne concentrăm pe construirea de caracteristici ale produsului care să permită oamenilor să aibă mai mult control și confidențialitate asupra mesajelor lor. De-a lungul anilor, am adăugat straturi de protecție interconectate pentru a menține conversațiile în siguranță, iar noile funcții reprezintă o modalitate prin care continuăm să ne îndeplinim angajamentul de a păstra mesajele private”, a spus Ami Vora, șeful de produs la WhatsApp, într-o declarație.

Ordinea cronologică, reintrodusă în feedul Facebook

Actualizarea se adaugă la o serie de modificări pe care Meta le-a adus platformelor sale în ultima vreme.

Firma și-a revizuit recent principala aplicație Facebook pentru a prioritiza conținutul recomandat din punct de vedere algoritmic, creând în același timp un nou feed care arată postările de la prieteni și familie în ordine cronologică inversă.

Articole similare

Papanași cu brânză de vaci: O rețetă tradițională delicioasă

Papanașii cu brânză de vaci sunt un desert românesc...

Viața se îmbunătățește pentru 3 semne zodiacale

Putem începe o cale nouă și mult mai sănătoasă spre...


Top citite
Captura Youtube

Alin Oprea a dezvăluit povestea emoționantă din spatele piesei "Atât de Singur"

Sursa foto: Agerpres

Mihai Trăistariu intervine în scandalul Eurovision: “Această competiție reflectă foarte bine showbiz-ul anului 2024”

Sursa: captură Youtube TVR

Moare sau nu moare regele? Victor Rebengiuc: "Nu am nimic special"

Sursa: captură Youtube DC NEWS

Horoscop 13 mai 2024. Ce zodii au parte de proiecte noi /video

Captura Youtube

Victoria la Eurovision 2024: Nemo susține introducerea opțiunii pentru al treilea gen în Elveția

Sursa: Pexels

Câștigătorul Eurovision îi scoate din sărite pe Dan Negru și Mihai Trăistariu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel