Ziua norocoasă pentru fiecare semn zodiacal, pentru perioada 1 - 29 februarie 2024
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Ziua norocoasă a fiecărui semn zodiacal pentru luna februarie.

Berbec 
Cea mai norocoasă zi: Joi, 8 februarie 2024 

În februarie 2024, ia-ți timp pentru a face lucruri noi în cariera ta, mai ales dacă vrei să crești pe acest plan. Este posibil ca în această perioadă să-ți dai seama că poți realiza mai multe lucruri, dacă îți focusezi energia pe ce e esențial, de fapt. De asemenea, încearcă să lucrezi în echipă și să ceri ajutor. Succesul este mult mai dulce atunci când este împărtășit cu cineva.


Taur 
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 februarie 2024

Te îndrepți spre o perioadă extrem de norocoasă din viața ta, deoarece Pluton, Soarele, Marte, Mercur și Venus converg în Vărsător în perioada 16-18 februarie 2024. Energia Vărsătorului îți guvernează casa succesului, ce include și chestiunile legate de muncă, visele profesionale sau modul în care te văd ceilalți. Este important să fii atent la noile oferte sau oportunități care pot părea că te scot din zona ta de confort și să le accepți.


Gemeni 
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 februarie 2024

Deși s-ar putea să privești cu regret către 2023, tot ceea ce ai simțit că ai pierdut atunci este pe cale să se întoarcă de zece ori. Profită de acestă perioadă pentru a iniția orice mișcare nouă în carieră, viață sau relații. În timp ce Vărsătorul guvernează toate aspectele legate de noroc pentru tine, poate însemna, de asemenea, că ești atras să te întorci la școală sau să călătorești. 


Rac
Cea mai norocoasă zi: Duminică, 18 februarie 2024

Încă îți tragi sufletul după ce Pluton s-a mutat din Capricorn în Vărsător pe 20 ianuarie, dar asta nu înseamnă că nu te așteaptă niște schimbări interesante și pozitive. Pe măsură ce intri în această nouă eră a vieții tale, este important să îți permiți să începi să visezi din nou, iar asta este exact ceea ce îți va permite Soarele în Pești să faci.  


Leu
Cea mai norocoasă zi: Luni, 19 februarie 2024 

Ai fost înconjurat de oportunități și de lucruri noi, dar totuși, a fost ceva care te-a determinat să le refuzi, lucru care a generat regrete. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat anterior, nu este niciodată prea târziu să înveți, să te vindeci și să profiți de șansele divine de creștere pe care ți le oferă universul.  


Fecioară 
Cea mai norocoasă zi: Joi, 8 februarie 2024  

O mare parte din 2023 s-a învârtit în jurul vieții tale personale și, deși ești extrem de recunoscător pentru toate schimbările și binecuvântările care au avut loc, este totuși în regulă să îți dorești mai mult pentru tine. În această perioadă ai parte de o energie aparte, ce poate fi canalizată către viața ta profesională. Folosește-te de acest lucru pentru a te concentra asupra a ceea ce îți dorești pentru cariera ta sau pentru specializarea ta, dacă ești încă la facultate. 


Balanță 
Cea mai norocoasă zi: Joi, 8 februarie 2024

Chiar dacă ți se pare că în 2023 ai ieșit din zona ta de confort, acesta este doar începutul a ceea ce te așteaptă în noul an. Începi, de asemenea, să-ți dai seama că meriți extrem de mult timp și dedicare pentru propria persoană. Vrei să explorezi cât mai mult lumea, deci trebuie să fii pregătit pentru călătorii.


Scorpion 
Cea mai norocoasă zi: Joi, 8 februarie 2024

Nu există nicio îndoială că ești un semn profund din punct de vedere emoțional și spiritual, dar exprimarea sentimentelor tale în cuvinte este și ea esențială. Pluton te aduce în fața unei schimbări cu privire la modul în care gândești anumite lucruri și în modul în care te exprimi în fața celorlalți. Acest lucru îți va îmbunătăți relațiile și îți vor asigura succesul profesional.


Săgetător 
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 24 februarie 2024

Încă aștepți să primești răsplata pentru energia pe care ai depus-o pentru a-ți remodela viața în toate modurile cele mai bune. Cu o capacitate sporită de a comunica mai clar, datorită energiei Vărsătorului din acel sector al vieții tale, poți străluci ca fiind cel mai autentic sine al tău. 


Capricorn 
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 24 februarie 2024

Încerci mereu să înveți mai mult, nu doar de dragul de a învăța, ci pentru a fi capabil să te folosești informații pentru a obține succesul. Problema este însă că, uneori, nu este vorba de laudele sau de banii pe care îi câștigi, ci de experiența, de care ai nevoie. În 2024, te vei concentra foarte mult pe echilibrarea vieții profesionale și personale, având parte de mai multe momente de conștientizare. 


Vărsător 
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 februarie 2024

Nu ar fi început de an dacă nu te-ai reevalua pe tine sau modul în care vrei să îți trăiești viața. În acest an, vei trece printr-o perioadă incredibil de norocoasă, motiv pentru care trebuie să fii atent la evenimentele care se desfășoară în această perioadă, pentru că pot fi extrem de importante pentru viitorul tău. Arată lumii cine ești cu adevărat, pentru a atrage tot ceea ce ți-ai dorit vreodată.


Pești 
Cea mai norocoasă zi: Luni, 19 februarie 2024

Datorită muncii depuse în ultima vreme, o oportunitate uriașă va apărea în viața ta, cu abundență financiară. Pe măsură ce Nodul Nord și Chiron se întâlnesc în Berbec luni, 19 februarie, fii atent la ofertele pe care le primești.

Articole similare

Viața se îmbunătățește pentru 3 semne zodiacale

Putem începe o cale nouă și mult mai sănătoasă spre...

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Iată o rețetă simplă pentru cozonac:


Top citite
Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze

Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze

Sursa: captură Youtube Fără Zahăr

Piesa zilei: Taranca | Fără Zahăr

Sursa: Freepik

Mai mult decât o simplă partidă: Filmul „Checkmate” dezvăluie laturi întunecate ale șahului

Lumânare

A murit un actor cunoscut pentru rolurile sale din filmele Titanic şi Stăpânul inelelor / Video

Care sunt cele mai populare tradiții, obiceiuri și superstiții de Paște

Echipa RadioDCNews vă urează să aveți un Paște fericit

Ed Sheeran - Foto: captura Youtube Ed Sheeran - American Town

Ed Sheeran nu va lansa muzică nouă în acest an


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Taranca | Fără Zahăr

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că sărbătorim Paștele și...

Ce NU trebuie să faci în ziua de Paște

În ziua de Paște, există anumite lucruri pe care...

pixel